Se Instagram-historier Uden at forlade spor

Se og download Instagram Stories anonymt med vores Instagram Story Viewer

Gemmer Instagram-historier

Enkel måde at downloade og gemme Instagram Stories og Stories Highlights-fotos og -videoer på din pc, Mac eller telefon. For at downloade Instagram Stories skal du blot indtaste Instagram-brugernavn og gå.

Fordel

Hvornår skal du bruge

  • Del historierne på forskellige sociale netværk
  • Download og gem en fantastisk historie
  • Se en brugers historier anonymt
Ofte stillede spørgsmål
Er StoriesIG helt anonymt?

Ja! Vores værktøj er 100 % anonymt. Brugeren vil ikke vide, at du har set hans konto. Du skal bare indtaste det brugernavn, som du vil følge i søgningen og begynde at se!

Er StoriesIG-appen sikker?

Ja, det er det. StoriesIG er sikkert til at se Insta Stories anonymt. Webstedet bruger SSL-kryptering til at beskytte dine oplysninger og holde din browsing privat. Derudover kræver vores værktøj ikke, at du opretter en konto eller logger ind med personlige oplysninger.

Hvad sker der, når du bruger StoriesIG?

Hvis profilen er offentlig, kan du hente Instagram Stories med vores værktøj Download Instagram Stories. Desværre fungerer vores Instagram Story Viewer-værktøj ikke med private konti.

Hvad koster det at bruge StoriesIG Anonymous Viewer-funktionerne?

Alle funktioner på StoriesIG-platformen er gratis, uanset hvor mange profiler du ser, eller hvor mange filer du downloader.

Hvordan kan jeg se en andens historie anonymt?

Vores filosofi er at holde det simpelt, så du skal blot indtaste brugernavnet i søgningen og få mulighed for at se Instagram stories anonymt.

Hvilke enheder kan Instagram Story Viewer-webstedet bruges på?

Alle enheder, uanset om det er en mobil, tablet eller computer, kan alle sammen bruges til at se og downloade historier og højdepunkter ved hjælp af vores Instagram Story Viewer-værktøj.