Instagram-verhalen anoniem bekijken

Bekijk en download Instagram Stories anoniem met onze Instagram Story Viewer

Instagram-verhalen downloaden

Eenvoudige manier om Instagram Stories en Stories Highlights foto's en video's te downloaden en op te slaan op je PC, Mac, Telefoon. Voor het downloaden van Instagram Stories voer je gewoon de gebruikersnaam van Instagram in en ga.

Voordeel

Wanneer te gebruiken

  • Deel de verhalen in verschillende sociale netwerken
  • Download en bewaar een geweldig verhaal
  • De verhalen van een gebruiker anoniem bekijken
Veelgestelde vragen
Is StoriesIG volledig anoniem?

Ja! Onze tool is 100% anoniem. De gebruiker zal niet weten dat je zijn account hebt bekeken. U hoeft alleen maar de gebruikersnaam die u wilt volgen in te voeren in de zoekopdracht en u kunt beginnen met kijken!

Is de StoriesIG app veilig?

Ja. StoriesIG is veilig om Insta Stories anoniem te bekijken. De website gebruikt SSL-encryptie om uw informatie te beschermen en uw browsen privé te houden. Bovendien vereist onze tool niet dat je een account aanmaakt of inlogt met persoonlijke informatie.

Wat gebeurt er als je StoriesIG gebruikt?

Als het profiel openbaar is, downloadt onze tool Instagram Stories. Helaas werkt onze Instagram Story Viewer tool niet met privé accounts.

Wat zijn de kosten voor het gebruik van de StoriesIG Anonymous Viewer functies?

Alle functies van het StoriesIG-platform zijn gratis, ongeacht het aantal profielen dat u bekijkt of bestanden die u downloadt.

Hoe kan ik iemands verhaal anoniem bekijken?

Onze filosofie is om het simpel te houden, dus je hoeft alleen maar de gebruikersnaam in te voeren bij het zoeken en je krijgt een kans om anoniem Instagram-verhalen te bekijken.

Op welke apparaten kan de Instagram Story Viewer website worden gebruikt?

Alle apparaten, of het nu een mobiel, tablet of computer is, ze kunnen allemaal worden gebruikt om verhalen en hoogtepunten te bekijken en te downloaden met behulp van onze tool Instagram Story Viewer.