Se Instagram-historier uten å bli lagt merke til

Se og last ned Instagram Stories anonymt med vår Instagram Story Viewer

Laste ned Instagram-historier

Enkel måte å laste ned og lagre Instagram Stories and Stories Høydepunkter bilder og videoer på din PC, Mac, telefon. For å laste ned Instagram Stories, skriv inn Instagram-brukernavn og gå.

Fordel

Når du skal bruke

  • Del historiene i forskjellige sosiale nettverk
  • Last ned og lagre en fantastisk historie
  • Se historiene til en bruker anonymt
Ofte stilte spørsmål
Er StoriesIG helt anonym?

Ja! Verktøyet vårt er 100 % anonymt. Brukeren vil ikke vite at du har sett på kontoen hans. Du trenger bare å skrive inn brukernavnet du vil følge i søket og begynne å se!

Er StoriesIG-appen trygg?

Ja, det er det. StoriesIG er trygt å se Insta Stories anonymt. Nettstedet bruker SSL-kryptering for å beskytte informasjonen din og holde nettlesingen din privat. I tillegg krever ikke vårt verktøy at du oppretter en konto eller logger inn med noen personlig informasjon.

Hva skjer når du bruker StoriesIG?

Hvis profilen er offentlig, kan vårt verktøy laste ned Instagram Stories. Dessverre fungerer ikke vårt Instagram Story Viewer-verktøy med private kontoer.

Hva koster det å bruke StoriesIG Anonymous Viewer-funksjonene?

Alle StoriesIG-plattformfunksjoner er gratis uansett hvor mange profiler du ser på eller filer du laster ned.

Hvordan se noens historie anonymt?

Vår filosofi er å holde det enkelt, så du trenger bare å skrive inn brukernavnet i søket og få en sjanse til å se Instagram-historier anonymt.

Hvilke enheter kan Instagram Story Viewer-nettstedet brukes?

Alle enhetene, enten det er en mobil, nettbrett eller datamaskin, alle kan brukes til å se og laste ned historier og høydepunkter ved å bruke vårt Instagram Story Viewer-verktøy.