δείτε Instagram ιστορίες ανώνυμα

Παρακολουθήστε και κατεβάστε ιστορίες Instagram ανώνυμα με το Instagram Story Viewer

Αποθηκεύστε ιστορίες instagram

Απλός τρόπος για να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε φωτογραφίες και βίντεο των Instagram Stories και Stories Highlights στον υπολογιστή, τον υπολογιστή Mac, το τηλέφωνό σας. Για τη λήψη Instagram Stories απλά εισάγετε το όνομα χρήστη του Instagram και πηγαίνετε.

Πλεονέκτημα

  • Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα 🙅
  • Απλό και όμορφο ✨
  • Instagram Highlights χαρακτηριστικό

Πότε να χρησιμοποιήσετε

  • Μοιραστείτε τις ιστορίες σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα
  • Κατεβάστε και αποθηκεύστε μια καταπληκτική ιστορία
  • Δείτε τις ιστορίες ενός χρήστη ανώνυμα
Συχνές ερωτήσεις
Είναι το StoriesIG εντελώς ανώνυμο;

Ναι! Το εργαλείο μας είναι 100% ανώνυμο. Ο χρήστης δεν θα γνωρίζει ότι έχετε δει τον λογαριασμό του. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισάγετε το όνομα χρήστη που θέλετε να ακολουθήσετε στην αναζήτηση και να αρχίσετε να παρακολουθείτε!

Είναι ασφαλής η εφαρμογή StoriesIG;

Ναι, είναι. Το StoriesIG είναι ασφαλές για να δείτε ανώνυμα τις ιστορίες Insta. Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση SSL για να προστατεύει τις πληροφορίες σας και να διατηρεί την περιήγησή σας ιδιωτική. Επιπλέον, το εργαλείο μας δεν απαιτεί να δημιουργήσετε λογαριασμό ή να συνδεθείτε με οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία.

Τι συμβαίνει όταν χρησιμοποιείτε το StoriesIG;

Εάν το προφίλ είναι δημόσιο, το εργαλείο μας Λήψη ιστοριών Instagram. Δυστυχώς, το εργαλείο μας Instagram Story Viewer δεν λειτουργεί με ιδιωτικούς λογαριασμούς.

Ποιο είναι το κόστος χρήσης των λειτουργιών του StoriesIG Anonymous Viewer;

Όλες οι λειτουργίες της πλατφόρμας του StoriesIG είναι δωρεάν, ανεξάρτητα από το πόσα προφίλ παρακολουθείτε ή πόσα αρχεία κατεβάζετε.

Πώς μπορώ να δω την ιστορία κάποιου ανώνυμα;

Η φιλοσοφία μας είναι να το κρατάμε απλό, οπότε αρκεί να εισαγάγετε το όνομα χρήστη στην αναζήτηση και να έχετε την ευκαιρία να δείτε ανώνυμα τις ιστορίες του Instagram.

Σε ποιες συσκευές μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο ιστότοπος Instagram Story Viewer;

Όλες οι συσκευές, είτε πρόκειται για κινητό, tablet ή υπολογιστή, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προβολή και τη λήψη ιστοριών και στιγμιότυπων χρησιμοποιώντας το εργαλείο Instagram Story Viewer.