Katso Instagramin tarinoita anonyymisti

Katso ja lataa Instagram-tarinoita anonyymisti Instagram-tarinoiden katseluohjelmalla.

Lataa tarinoita Instagramista

Helppo tapa ladata ja tallentaa Instagram Stories ja Stories Highlights -kuvia ja -videoita tietokoneelle, Macille tai puhelimeen. Instagram Storiesin lataamista varten syötä vain Instagram-käyttäjätunnus ja mene.

Edut

  • Sinun ei tarvitse asentaa mitään 🙅
  • Yksinkertainen ja kaunis ✨
  • Instagram Highlights toiminto

Milloin käyttää

  • Jaa tarinat eri sosiaalisissa verkostoissa
  • Lataa ja tallenna hämmästyttävä tarina
  • Tarkastele käyttäjän tarinoita anonyymisti
Usein kysytyt kysymykset
Onko StoriesIG täysin anonyymi?

Kyllä! Työkalumme on 100-prosenttisesti anonyymi. Käyttäjä ei tiedä, että olet katsonut hänen tiliään. Sinun tarvitsee vain syöttää hakuun käyttäjänimi, jota haluat seurata, ja alkaa katsella!

Onko StoriesIG-sovellus turvallinen?

Kyllä on. StoriesIG on turvallista katsella Insta Storiesia nimettömänä. Sivusto käyttää SSL-salausta tietojesi suojaamiseksi ja selaamisesi yksityisyyden säilyttämiseksi. Lisäksi työkalumme ei vaadi tilin luomista tai kirjautumista henkilökohtaisilla tiedoilla.

Mitä tapahtuu, kun käytät StoriesIG?

Jos profiili on julkinen, työkalumme Lataa Instagram Stories. Valitettavasti Instagram Story Viewer -työkalumme ei toimi yksityisillä tileillä.

Mitä StoriesIG Anonymous Viewer -ominaisuuksien käyttäminen maksaa?

Kaikki StoriesIG-alustan ominaisuudet ovat ilmaisia riippumatta siitä, kuinka monta profiilia katsot tai tiedostoja lataat.

Miten katsella jonkun tarinaa nimettömänä?

Filosofiamme on pitää se yksinkertaisena, joten sinun tarvitsee vain syöttää käyttäjätunnus hakuun ja saat mahdollisuuden katsella Instagram-tarinoita nimettömänä.

Millä laitteilla Instagram Story Viewer -sivustoa voi käyttää?

Kaikilla laitteilla, olipa kyse sitten matkapuhelimesta, tabletista tai tietokoneesta, voit katsella ja ladata tarinoita ja kohokohtia Instagram Story Viewer -työkalun avulla.